marți, 24 octombrie 2017

Descopera paradisul din Tenerife


Tenerife este un adevarat paradis, ideal pentru toti cei care isi doresc sa se relaxeze intr-un mediu de vis, sub razele puternice ale soarelui, pe nisipul auriu, la malul apei turquoise. In aceasta perioada se gasesc bilete avion Tenerife accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi permite sa aiba parte de o vacanta de neuitat, aici fiind disponibile nenumarate activitati, pentru turisti de toate varstele.

Parcul Loro
Cei care isi doresc sa se bucure de o oaza de liniste nu au cum sa rateze acest parc, unde a fost completat un aisberg artificial, cu zapada, pinguini si delfini, iar turistii au ocazia de a se plimba cu bicicleta, de a admira balenele si rechinii, insa si diferitele specii de gorile, flamingo si nu numai, fiind o adevarata atractie pentru copii.

Muntii Anaga
Totusi, cei care prefera sa admire natura in toata splendoarea sa se pot orienta catre muntii Anaga, care nu au fost atinsi de om. Cascade, poteci, copaci inalti, rauri, toate alcatuiesc un scenariu ideal, ferit de aglomeratie, iar aceasta este ocazia potrivita de a admira diferite specii de pasari si animale in habitatul lor.

Gradina botanica
Aceasta este una dintre cele mai vechi gradini botanice ale Spaniei si adaposteste peste 3000 de specii de plante care provin din toate colturile lumii, motiv pentru care cine alege bilete avion Tenerife nu trebuie sa o rateze.

Plajele faimoase

In schimb, cei mai multi dintre cei care ajung in Tenerife o fac pentru plajele cunoscute la nivel mondial. Astfel, aici sunt propuse cele mai bune conditii, de la atmosfera perfecta, la sezlonguri nelimitate, baruri pe plaja, cele mai savuroase bauturi si mancaruri, insa si nenumarate activitati sportive, fie pe plaja, fie in apa. Asadar, Tenerife aduce, cu siguranta, o experienta de neuitat pentru toti cei care ajung aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu