joi, 5 octombrie 2017

Cat mai costa un smartwatch pe piata din Romania

Multe persoane se intereseaza de pretul unui smartwatch intrucat un astfel de dispozitiv poate fi util in nenumarate situatii. Bineinteles ca functia principala este aceea de preluare sau initiere a apelurilor direct de la incheietura mainii, insa sunt disponibile si multe altele, care au rolul de a simplifca diferite procese. Preturile acestor dispozitive difera in functie de model, insa sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Mai multe functii

Si functiile incorporate variaza de la un model la altul, insa majoritatea le aduc pe cele de baza precum verificarea mesajelor si notificarilor venite de pe retelele de socializare, cele dedicate sportivilor precum pedometru, cronometru, masurarea pasilor, barometru, altimetru, termometru si nu numai. De asemenea, multe modele dispun si de propria camera, fie permit folosirea pe celei a telefonului pentru capturarea celor mai grozave imagini. Majoritatea dispun de functia de monitorizare a somnului, care este esentiala in toate conditiile, la fel ca si cea antifurt, ce presupune emiterea unui semnal sonor de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre telefon si ceas. Capacitatea bateriei difera de la un model la altul, insa aproape de fiecare data se asigura o autonomie de pana la cateva zile, in functie de intensitatea cu care dispozitivele sunt folosite.

Alege iUni


Cei interesati de pretul unui smartwatch pot profita de tarifele accesibile propuse de magazinul online de aici. Aici gama e foarte variata, pentru toate preferintele, iar pe aceasta cale se economiseste si foarte mult timp, intrucat modelele preferate se afla la numai cateva click-uri distanta. De asemenea, se asigura si transport gratuit prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei. In schimb, cei care isi doresc sa fie siguri de alegerea facuta, pot merge in showroom-ul iUni din Bucuresti, unde au ocazia de a testa fiecare produs inainte de a-l achizitiona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu