miercuri, 19 octombrie 2016

Salarii in Videochat

Orice fata care isi doreste sa duca un trai decent lucrand intr-un mediu foarte prietenos si placut, lipsit de stres, ar trebui sa acorde o sansa videochatului. Pe langa programul flexibil, posibilitatea de a lucra atat part time, cat si full time, precum si salariile cu mult peste media pietii din Romania sunt alte cateva avantaje semnificative, alaturi de faptul ca nu este necesara experienta anterioara.
Unde ma angajez?
Toate marile orase au cateva studiouri de videochat, unele cu conditii mai bune decat altele, astfel ca ramane la alegerea fetelor sa ia cea mai buna decizie. In schimb, exista si alte studiouri care nu functioneaza legal sau promit beneficii care sunt greu de atins, fiind de preferat evitarea acestora, intrucat modelele si-ar asuma o serie foarte importanta de riscuri.
De unde lucrez?
Intreaga activitate se desfasoara din studio, aici fiind amenajate camere speciale, de lux, pentru fiecare fata, acestea bucurandu-se de discretie si igiena. De cele mai multe ori, studiourile sunt amplasate in cele mai bune zone din oras, in apropiere de toate punctele de interes, astfel ca accesul este facil intotdeauna. Mai mult, anumite studiouri ofera chiar posibilitatea de a lucra de acasa, caz in care fetele ar trebui sa isi asigure o camera speciala, dotata cu aparatura adecvata.
Care sunt salariile?

Acestea variaza de la un studio la altul in functie de experienta modelelor. Cele debutante ajung sa castige circa 3.000 de lei in prima luna, insa aceasta cifra poate sa creasca de la o luna la alta si sa ajunga in mai putin de un an la peste 10.000 de lei lunar. In plus, veniturile sunt completate si prin faptul ca se acorda bonusuri semnificative celor care obtin performante notabile, dar si pentru seriozitate, pentru recomandarea altor fete, de motivare sau in anumite perioade ale anului, precum sarbatorile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu