duminică, 18 septembrie 2016

Ce este videochatul?

Ce este videochatul?
Acesta reprezinta unul dintre cele mai ravnite joburi din ziua de azi in randul tinerelor deoarece sunt promise conditii ideale de lucru, intr-un mediu placut, alaturi de un colectiv strans si prietenos, cu program flexibil si salarii foarte atragatoare. Activitatea consta in comunicarea in mediul online cu persoane ce provin din toate colturile lumii, totul fiind efectuat in spatele unui webcam, iar scopul este acela ca prietenii virtuali sa fie atrasi in numar cat mai mare si pentru cat mai mult timp pe propria camera.
Criterii
Cel mai important criteriu pentru a putea face videochat este sa ai varsta de minim 18 ani, in timp ce cea maxim admisa, variaza de la un studio la altul, intre 28, 30 sau 38 de ani. In schimb, este necesara cunoasterea unei limbi straine, cel putin la nivel conversational, in caz contrar comunicarea cu prietenii virtuali se va face cu dificultate. Cea mai comuna limba este engleza, insa sunt acceptate si multe altele, de la spaniola, italiana sau germana. Este important pentru modele sa se simta bine in pielea lor si sa stie cum sa comunice cu cei din jur si sa aiba abilitatile necesare pentru a folosi diferite platforme online.
Part time sau full time?
Numeroase studiouri ofera oportunitatea de a lucra atat part time, cat si full time, prima optiune fiind ideala pentru studente, care sa aiba timp suficient pentru facultate, dar sa dispuna si de fonduri pentru a-si putea finanta studiile. Programul full time presupune 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, la fel ca oricare alt loc de munca obisnuit, insa exista 3 ture disponibile din care se poate alege in functie de preferinte. Tura de dimineata, potrivita pentru cele care vor sa aiba dupa amiezile libere, cea de dupa masa pentru ca trezitul dimineata sa nu reprezinte o problema sau cea de noapte pentru obtinerea celor mai bune performante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu