vineri, 20 noiembrie 2015

Service telefoane iphone 6

In cazul in care ai un iPhone 6 cu probleme(mai mici sau mai mari - si ma refer aici la probleme hardware) il puteti duce la un service telefoane iphone 6 la care pot sa bag mana-n foc ca or sa rezolve orice problema.

De fapt, eu cred ca iphone-ul in sine este o problema - practic orice iphone de pe planeta asta nu este altceva decat un exemplu referitor la ceea ce se poate intampla in momentul in care turma se face mare, cand turma creste si oitele ascultatoare cumpara cu ochii inchisi acelasi gen de produs, iarasi si iarasi.

Din pacate telefoanele mobile apple - sau smartphoneurile apple cum se mai numesc nu sunt altceva decat niste mizerii mult prea costisitoare care se strica prea repede, iar suportul oferit de firma mama este mizerabil comparativ cu pretul exorbitant cerut. Mai mult decat atat, mi se pare inacceptabil ca sigurul service capabil sa imi rezolve problema este uns ervice de cartier, iFix GSM, in time ce reprezentantii oficiali imi cereau sa astept mai mult de o luna de zile dupa piese care veneau din China, Taiwan sau mai stiu eu de unde din orientul indepartat.

Una peste alta sunt multumit de service-ul de cartier, iar baietii mi-au explicat multe referitoare la tehnica de calcul din aceste telefoane - chiar mi-au fost de mare ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu