joi, 25 iunie 2020

Ti s-a defectat display-ul telefonului?


Stim deja ca Apple este lider la ceea ce inseama tehnologie si inovatie, chiar daca pretul acestor smartphone-uri este mai mare decat ale altor companii care produc telefoane de tip smartphone. Exista o vorba printre utilizatorii de Iphone-uri si anume ca odata ce ai ales produsele lor, nu te mai intorci niciodata la alt brand de telefoane, lucru pe care pot sa il confirm. Sistemul de operare IOS este unul foarte bun, iar design-ul este elegant si rezonez in totalitate cu aceasta companie. De curand insa, am avut probleme cu display-ul Iphone-ului X de care m-am atasat atat de tare si am cautat o firma care sa il inlocuiasca.
Trebuie sa recunosc nu as lasa niciodata iPhone-ul meu X pentru schimbare display intr-un service in care nu as avea suficienta incredere. Am vorbit cu un prieten care avusese si el probleme cu telefonul lui si care era foarte multumim de rezultatul final. Mi-a spus ca serviciile de inlocuiere display de la Prestige GSM sunt cele mai bune de pe piata.
Am ales schimbare display pentru Iphone X de la PrestigeGSM fara a sta prea mult pe ganduri deoarece am citit numai review-uri pozitive despre personalul de acolo. In service-ul lor situat in Bucuresti, in zona Universitate, ai inlocuiere display Iphone X, XS, display-uri pentru Iphone XS Max la pret extrem de bun la care se ofera montaj gratuit.

Ai display-uri pentru Iphone X la Prestige Gsm care sunt la preturi competitive, se monteaza in doar 20 de minute, timp in care poti astepta cu usurinta sau il poti lua cand ai tu timp disponibil. Telefonele reparate vor functiona in parametri normali si ca la inceput, ca si cum ar fi noi.
Procedeele si tehnicile de raparare folosite de cei de la PrestigeGSM sunt compatibile cu producatorul, iar noul display montat se va potrivi perfect. Cu alte cuvinte, telefonul tau va fi ca nou, va avea un aspect ingrjit, tie ramanandu-ti datoria ca pe viitor sa ai grija de el chiar daca esti predispus la tot felul de accidente zilnice si din neatentie. Pentru aceasta problema exista husele de protectie care pot face ca impactul sa fie unul mai lin, iar Iphone-ul tau sa aiba o viata mai indelungata.
Asadar, nu alege sa ai un aspect neingrijit si neglijent deoarece accesoriile pe care le folosim pot oglindi din caracterul si stilul nostru de viata. De ce sa lasam o impresie gresita despre noi, utilizand un display defect, spart sau zgariat? PrestigeGSM ne vine in ajutor cu serviciile de inlocuire display pentru iPhone de ultima tehnologie cum sunt cele X, XS si XS Max.
            Prestige GSM lucreaza atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, astfel incat sa nu ai niciun motiv sa nu ii vizitezi daca esti din Bucuresti sau din zonele limitrofe ale capitalei.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu